Japansk Facelift

Forkæl dig selv eller en du holder af

Vi tilbyder en skøn ansigtsbehandling som renser, opstrammer og afstresser. Behandlingen er bogstaveligt talt MEGET MERE END EN ANSIGTSBEHANDLING

Nyd roen og slap helt af fra hverdagens stress og jag

Huden renses og efterfølges af Japansk Facelift som består af bindevævsmassage, akupressur, lymfedrænage samt specielle japanske massageteknikker. Japansk Facelift er en unik behandlingsform, både for mænd og kvinder, der på én gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt.
Behandlingen virker forebyggende på hudens ældningstegn, og selv om behandlingen kun udføres i ansigtet, har den også en gavnlig stimulerende effekt på hele din krop, og dit generelle velbefindende.

I vores dagligdag spænder vi ubevidst vores ansigt. De udefra kommende påvirkninger vi får, i form af luftforurening, bekymringer og stress hver dag, kan sætte sig til rynker og furer i ansigtet, ligesom der kan opstå uønskede væskeophobninger.
Med Japansk Facelift dybdeafspændes ansigtets muskler, og du får et mere afslappet udseende. Både ansigt og krop opnår med behandlingen større velvære.
Din ansigtshud opnår større spændstighed og vitalitet, ved hjælp af behandlingen og de rene naturprodukter i form af masker og olier.
Ansigtshuden får større blodgennemstrømning og derved en smukkere glød og energi. Samtidig drænes ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjnene reduceres.

Japansk Facelift

Eksempler på behandlingens positive effekter :

  • Afstressning – af ansigt og krop
  • Opstramning af ansigtshuden
  • Formindskede rynker
  • Fjernelse af misfarvninger og poser under øjnene

Mange opnår ikke blot en opstramning og styrkelse af hud, væv og muskler i ansigtet, men også fysisk og mentalt velvære generelt.
Incl. i behandlingen er afrensning, nærende maske, hovedbundsmassage, selve den japanske facelift, exfoliering af huden, fodmassage, øjencreme og dagcreme.
60-80 minutters ren forkælelse.

Prisen for denne skønne behandling er kr 399,- – forløb med 5 behandlinger kan købes for kr. 1500,-

Er du gravid tilbydes behandling først fra efter 12. uge i din graviditet.

Er du i strålebehandling eller kemoterapi tilbydes ansigtsbehandling med Japansk Facelift først fra 2 uger efter endt behandling.

BOOK DIN TID HER

Jeg hedder Camilla Kansberg, er 44 år ung og bosiddende i Rudkøbing. Jeg har siden 2014 lavet Japansk Facelift og i 2015 tog jeg kursus i Hotstone Massage.

De to behandlingsformer er egnede til begge køn i alle aldre og der er fokus på ro og afslapning i mine behandlinger.